Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piešťanské řezy

fotka Piešťanské řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Piešťanské řezy:

500 g hladké mouky  | 250 g umělého tuku  | 150 g práškového cukru  | 1 vejce  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 3 lžíce mléka  | 10 g droždí  | Máslová nadívka:  | 6 dl mléka  | 6 lžic hladké mouky  | 6 lžic krystálového cukru  | 150 g másla  | 150 g práškového cukru

Postup přípravy receptu Piešťanské řezy:

V proseté mouce rozdrobíme umělý tuk, přidáme cukr, prášek do pečiva, vejce a v mléce s troškou cukru rozpuštěné droždí. Vypracujeme těsto, které rozdělíme na čtyři díly. Díly rozválíme a každý zvlášť pečeme. Upečené díly spojíme nádivkou a naplněné krájíme na obdelníčky.

Nadívka: V mléce rozkvedláme mouku a uvedeme do varu. Současně upražíme krystálový cukr, vlejeme jej do mléka, povaříme a necháme vychladnout. Vymícháné máslo s práškovým cukrem a dobře smícháme s vychladlou nádivkou.


Fotky receptu Piešťanské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piešťanské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles