Použité suroviny receptu Pikantní chlebíčky k čaji nebo vínu:
200 g krupičkové mouky
| 1/2 balíčku prášku do pečiva
| 100 g prolisované brynzy, nebo tvarohu
| špetka soli
| trochu papriky
| 2 lžíce mléka
| 1 celé velké vejce trochu rozmíchané (schováme něco málo na potření)
| 100 g másla
| kmín na posypání
| hrubá mořská sůl na posypání
Postup přípravy receptu Pikantní chlebíčky k čaji nebo vínu:
Vypracujeme těsto, tence vyválíme, rádýlkem nakrájíme malé čtverečky, potřeme zbylým vejcem, posypeme kmínem, solí a pečeme do zlatova v troubě 180-200°C.
Fotky receptu Pikantní chlebíčky k čaji nebo vínu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!