Použité suroviny receptu Pikantní italský guláš z hovězího masa s vínem:
1 kg hovězího masa zadního
| 3 cibule
| 3 str. česneku
| 3 rajčata
| 1 mrkev
| 2 póry
| 2 papriky
| 100 g hub /žampiónů/
| 2 masoxy
| 1 feferonka
| 1 lžička dobromysli
| petrželka
| 2 lžíce kečupu
| sůl a pepř
| 200 g oleje
| 200 ml červeného vína
Postup přípravy receptu Pikantní italský guláš z hovězího masa s vínem:
Cibuli a česnek drobně nakrájíme a na rozehřátém oleji je osmahneme dosklovita. Hovězí maso nakrájíme na kostky a na česneku a cibuli je osmažíme.
Směs osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a feferonku. Chvíli opékáme. Nakonec přidáme všechnu pokrájenou zeleninu s houbami, bujónové kostky, červené víno a kečup. Podle potřeby ještě dolijeme vodu a dusíme pod poklicí doměkka.
Fotky receptu Pikantní italský guláš z hovězího masa s vínem: