Vložil: | judy1 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní masový bochník:
250 g hovězího masa
| 450 g vepřového masa
| 2 ks cibule
| 3 ks pálivé feferonky
| 2 ks vejce
| 2 ks žemle
| 0,1 l mléka
| 2 ks paprik
| 1 ks rajčat
| 0,5 l vývar z masa
| sůl
| pepř
| petrželka
Postup přípravy receptu Pikantní masový bochník:
Hovězí maso, vepřové maso a cibuli umeleme, přidáme vejce, pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme do tvaru bochníku, položíme na vymaštěný pekáč, kolem bochníku položíme očištěnou nakrájenou zeleninu, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme. Po dobu pečení bochník podléváme a poléváme vypečenou šťávou. Podáváme ozdobené petrželovou natí.
Fotky receptu Pikantní masový bochník:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!