Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní masový bochník

fotka Pikantní masový bochník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní masový bochník:

250 g hovězího masa  | 450 g vepřového masa  | 2 ks cibule  | 3 ks pálivé feferonky  | 2 ks vejce  | 2 ks žemle  | 0,1 l mléka  | 2 ks paprik  | 1 ks rajčat  | 0,5 l vývar z masa  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Pikantní masový bochník:

Hovězí maso, vepřové maso a cibuli umeleme, přidáme vejce, pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme do tvaru bochníku, položíme na vymaštěný pekáč, kolem bochníku položíme očištěnou nakrájenou zeleninu, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme. Po dobu pečení bochník podléváme a poléváme vypečenou šťávou. Podáváme ozdobené petrželovou natí.


Fotky receptu Pikantní masový bochník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní masový bochník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles