Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.02. 2025
Dnes má svátek Lumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní zajíc

fotka Pikantní zajíc
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní zajíc:

1 1/2 kg zajíce  |  špetka soli  |  špetka bílého pepře  |  špetka pálívě červené papriky  | 2 cibule  | 3 lžíce oleje  | 6 zrnek bílého pepře  | 1/8 l suchého červeného vína  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Pikantní zajíc:

Maso vykostíme, kosti nasekáme na kousky a vaříme při nízké teplotě 2 hodiny ve stejném množství vody. Maso důkladně vypereme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na 4 cm velké kousky. Kostky masa osolíme, opepříme a opaprikujeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a za stálého míchání v něm maso prudce opečeme. Přidáme cibuli a zrnka bílého pepře. Vývar z kostí přecedíme a 1/8 přidáme k zaječímu masu. Dusíme při mírné teplotě asi 40 minut, postupně přiléváme červené víno a maso mícháme. Nakonec v troše vody rozkvedláme mouku, zahustíme šťávu a ještě několik minut vaříme.


Fotky receptu Pikantní zajíc:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní zajíc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !