Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piňa-misú

fotka Piňa-misú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Piňa-misú:

1/2 sáčku piškotů  | 2 kelímky zakysané smetany  | 1/4 l smetany na šlehání  | 3 lžíce kokosu  | 1 sáček ztužovače šlehačky  | 2 lžíce ananasového sirupu  |  cukr moučka dle chuti  |  rum dle chuti  |  kokosové lupínky a lístky meduňky na ozdobu

Postup přípravy receptu Piňa-misú:

Kysanou smetanu rozmícháme s cukrem, přidáme kokos a ananasovou šťávu. Šlehačku smícháme se ztužovačem, ušleháme do tuha a opatrně vmícháme do krému.

Piškoty namočíme v rumu, rozdělíme do širokých sklenek na šampaňské, na ně sáčkem s ozdobnou tryskou nastříkáme krém a dáme vychladit do ledničky.

Před podáváním ozdobíme kokosovými lupínky a lístky meduňky.


Fotky receptu Piňa-misú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piňa-misú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !