Použité suroviny receptu Pirožky s brynzovou nádivkou:
nudlové těsto
| 100 g sádla
| 150 g brynzy
| Brynzová nádivka:
| 150 g brynzy
| 100 g vařených prolisovaných brambor
| pažitka
| mletý pepř, sůl
Postup přípravy receptu Pirožky s brynzovou nádivkou:
Připravené nudlové těsto tence rozválíme a hned na polovinu poklademe hromádky nádivky a druhou polovinou těsta je zakryjeme. Těsto mezi hromádkami přitlačíme přitlačíme a rádýlkem pokrajíme. Takto připravené pirožky vhodíme do vařící slané vody, vyjmeme a polejeme rozpuštěným sádlem a posypeme brynzou.
Brynzová nádivka: K rozmíchané brynze přidáme vařené prolisované brambory, posekanou pažitku, mletý pepř a všechno zamícháme.
Fotky receptu Pirožky s brynzovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!