250 g másla
| 50 g pískověho cukru
| 100 g čokolády na vaření
| 350 g obyčejných piškotu
| celý liker nebo griotka
| 1 ks šlehačka
| dle chuti oovoce maliny,jahody rybiz
| 1 ks čokolada na vaření
Postup přípravy receptu Piškotová bomba:
Změklé máslo vyšleháme do pěny s čokoládou, cukrem a griotkou. Hlubokou mísu vyložíme fólií a potřeme po celé ploše krémem, poté vložíme asi polovinu piškotů - střídavě potíraných krémem, plníme až po okraj. Obsah nádoby necháme aspoň 2 hodiny ztuhnout a uležet. Poté dort vyklopíme, odstraníme fólii a po celé ploše naneseme bohatě tuhou šlehačku. Dokola obložíme zbylou polovinou piškotů, nakonec ozdobíme ovocem a čokoládovými hoblinkami.
Krém: hustě našlehanou šlehačku promícháme s ovocem a nastrouhanou čokoládou.
Fotky receptu Piškotová bomba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!