Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.09. 2025
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Piškotové řezy s krémem a šlehačkou

fotka Piškotové řezy s krémem a šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Piškotové řezy s krémem a šlehačkou:

4 vejce  | 20 dkg cukru krupice  | 20 dkg polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 4 lžíce teplé vody  | 1/2 l mléka  | 2 čokoládové pudinky  | 4 lžíce cukru krystal  | 45 g šlehačku v prášku  | 1 vanilkový cukr  | 1 kostka tvarohu  | 1 hera

Postup přípravy receptu Piškotové řezy s krémem a šlehačkou:

Ušleháme 4 žloutky s vodou a cukrem do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a lehce vmícháme sníh ze 4 bílků. Rozetřeme na plech s pečícím papírem a upečeme.

Uvaříme pudink, mícháme do vychladnutí. Pak přidáme vanilkový cukr, kostku tvarohu, heru a vyšleháme na krém, který namažeme na upečený piškot. Šlehačku připravíme podle návodu a rozetřeme na krém. Můžeme ještě ozdobit strouhanou čokoládou (použijeme škrabku na brambory).


Fotky receptu Piškotové řezy s krémem a šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piškotové řezy s krémem a šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !