Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pivovarské ražniči

fotka Pivovarské ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pivovarské ražniči:

3 vepřové panenky  | 200 g drůbežích jater  | 1 papriková klobása  | 2 papriky  | 100 g slaniny  | 2 cibule  | 200 ml světlého piva  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce worcestrové omáčky

Postup přípravy receptu Pivovarské ražniči:

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Játra nakrájíme na větší kousky a pokapeme worcestrem. Jednu cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na čtverce a jednu papriku na širší proužky. Na grilovací jehly nebo na špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, kousky jater, slaninu, papriku a klobásu. Na pánvi rozehřejeme olej a prudce opečeme, nebo můžeme opéct na grilu. Omáčka:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a papriku nakrájenou na jemné nudličky a zalijeme pivem a kečupem. Dochutíme solí , pepřem a povaříme. Hotové ražniči přelijeme horkou omáčkou.


Fotky receptu Pivovarské ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivovarské ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !