těsto na pizzu nebo koupený korpus
| rajčatový základ
| 1 plechovka tuňák v oleji
| 100 g uvařených mušlí(bez skořápky)
| 100 g malých krevet
| citron
| několik oliv bez pecek
| 3 lžičky oregana
| 2 lžíce olivového oleje
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Pizza marinara:
Připravené a rozválené nebo roztažené těsto namažeme olivovým olejem. Položíme rajčatový základ. Slijeme do nějaké nádobky olej z tuňáka (ale nevyléváme) a rozložíme tuňáka, mušle a krevetky na pizzu. Posypeme oregánem, pepřem a solí, pookapeme olejem z tuňáka, ozdobíme čtvrtkami citrónu a vložíme na čtvrt hodiny do trouby rozpálené na 225 stupňů.
Fotky receptu Pizza marinara:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!