těsto na pizzu
| rajčatový základ
| 200 g nakládaných artyčoků
| 2 plechovky tuňáka v oleji
| 50 g zelených vypeckovaných oliv
| 4 rajčata
| 2 lžičky kapary
| sůl
| pepř
| 3 lžičky oregana
Postup přípravy receptu Pizza pescatore:
Na rozválené nebo roztažené těsto položíme rajčatový základ. Artyčoky nakrájíme na větší kostičky. Z tuňáka slijeme olej do nějaké skleničky. Olivy překrojíme na půl (pokud jsme nesehnalili bez pecek tak nejdřív vypeckujeme). Rajče nakrájíme na plátky. Všechny suroviny rozložíme rovnoměrně na pizzu, podle chuti osolíme a opepříme, posypeme oreganem a polijeme dvěma lžícemi oleje z tuňáka. Pečeme na 225 stupních 15 minut.
Fotky receptu Pizza pescatore:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!