Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Platýz po japonsku

fotka Platýz po japonsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Platýz po japonsku:

4 malí platýzi  | 6 lžic sójové omáčky  | 2 lžíce saké nebo suchého bílého vína  | 2 lžíce sezamového oleje  | 2 lžíce světlého třtinového cukru  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžička čerstvě nastrouhaného kořene zázvodu  | 1 rozetřený česnek  | na ozdobu:  | 4 šalotky  | 1 malá mrkev

Postup přípravy receptu Platýz po japonsku:

Ryby opláchněte a osušte papírovým ubrouskem. Do ryb udělejte z obou stran několik zářezů, aby se marináda lépe vstřebala. Smíchejte v mělkém talíři sójovou omáčku, saké nebo víno, olej, citronovou šťávu, cukr, zázvor a česnek. Ryby vložte do marinády, obraťte, aby se pokryly marinádou z obou stran, a dejte na 1-6 hodin do ledničky a občas obracejte. Mezitím si připravte ozdobu. Mrkev i jarní cibulky pokrájejte na tenké tyčinky. Ryby opékejte nad žhavým uhlím 10 minut a jednou je za tuto dobu obraťte. Posypte každou rybu mrkví a jarní cibulkou a na servírovací míse okamžitě podávejte.


Fotky receptu Platýz po japonsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Platýz po japonsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !