Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná křehká roláda

fotka Plněná křehká roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Plněná křehká roláda:

4 vejce  | 4 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce nasekané pažitky  | 1/2 lžičky nasekané mandle  | špetka soli  | 100 g dušených žampionů  | 4 vejce  | na potření jogurt  | na potření hořčice  | dle chuti křen

Postup přípravy receptu Plněná křehká roláda:

Vejce našleháme do pěny, osolíme a přidáme mouku, nasekané mandle a pažitku. Pekáč vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Pečeme 7 minut při teplotě 180°C. Upečené těsto zavineme do rolády a necháme vychladnout. Vychladlou roládu rozvineme, plníme dušenými žampióny smíchanými s vajíčkem. Potíráme jogurtem s rozmíchanou hořčicí. Možno přidat i trochu nastrouhaného křenu. Svineme a necháme odpočinout v chladu. Před podáváním krájíme na plátky. K tomu trochu vína.


Fotky receptu Plněná křehká roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná křehká roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !