Maso rozkrojíme na dva pláty, které přes fólii naklepeme. Žemli nařežeme na kostky a zvlhčíme mlékem. Kapustové listy spaříme, ihned vložíme do ledové vody a necháme okapat. Mleté maso promícháme s vejcem, žemlí, solí, pepřem a částí bazalky. Na pláty masa rozložíme kapustové listy a na ně mleté maso. Pláty zavineme a sepneme špejlemi. Zbytek nasekané bazalky smícháme s olivovým olejem a potřeme jím důkladně obě rolády. Maso mezi špejlemi rozkrájíme a řezné plochy potřeme olejem. Grilujeme či opékáme asi 20 minut po obou stranách. Během opékání potíráme olejem s bazalkou. Hotové krůtí rolky ozdobíme čerstvými bylinkami.
Fotky receptu Plněné krůtí rolky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!