Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové s rajčaty a fazolkami:
200 g vepřové krkovičky
| 120 g zelených fazolek
| 80 g rajčat
| 50 g anglické slaniny
| půl cibule, zelená petrželová nať
| sádlo
| sůl, mletý pepř, kari koření
Postup přípravy receptu Vepřové s rajčaty a fazolkami:
1. Umyté maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte a okořeňte pepřem.
2. Anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a osmažte na sádle, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Když má cibule lehce zlatou barvu, přidejte maso a opečte z obou stran.
3. Fazolky nakrájejte na menší kousky a uvařte v osolené vodě do poloměkka, Sceďte a přidejte k masu, podlijte vývarem, okořeňte kari kořením a přikryté duste asi 10 minut. Když je maso měkké, přidejte nakrájená rajčata, zelenou petrželovou nať a ještě duste.
4. Máte-li rádi pokrmy pikantnější, ještě před dušením přidejte nasekanou feferonku.
Fotky receptu Vepřové s rajčaty a fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!