Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné pstruhové závitky

fotka Plněné pstruhové závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plněné pstruhové závitky:

2 pstruhy vykuchané  |  sůl  | 4 plátky eidamu  | 4 plátky másla  | 4 plátky uzené slaniny  |  pepř

Postup přípravy receptu Plněné pstruhové závitky:

Hotová filé položíme kůží dolů, osolíme, opepříme a poklademe plátkem eidamu a plátkem slaniny. Naplněné závitky pevně stočíme do závitku a zajistíme párátkem. Na pekáč dáme pod každý závitek malý kousek másla a dáme zapéct do trouby cca na 25 min.
Hotové kousky vyndáme z trouby a zbavíme je párátek. Nakonec můžeme na hřbet položit ještě kostičku sýra a zapéct v troubě tak, aby se pouze roztavil sýr.


Fotky receptu Plněné pstruhové závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné pstruhové závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles