Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné zelí

fotka Plněné zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněné zelí:

8 ks velký list - bílé zelí  | 400 g vepřová plec  | 80 g rýže  | 1 ks vejce  | 1 cibule  | 50 g olej  | 2 lžíce nasekaný kopr  | 100 ml kyselá smetana  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Plněné zelí:

Zelné listy necháme krátce spařit ve vroucí vodě. Maso umeleme a vymeleme cibulí, kterou přidáme k masu. Směs okořeníme, osolíme a přidáme vejce. Zvlášť ve slané vodě uvaříme rýži, kterou také přidáme k masu, vše dobře promícháme. Připravenou směsí naplníme zelné listy a převážeme nití. Plněné zelí srovnáme na pekáč s olejem a dáme zapéct do trouby (občas je podlejeme malým množstvím vody). Nakonec šťávu ochutíme kyselou smetanou a nasekaným koprem.


Fotky receptu Plněné zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles