Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný chňapal s koriandrem

fotka Plněný chňapal s koriandrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plněný chňapal s koriandrem:

1 celý chňapal /asi 1,5 kg, bez šupin a hlavy, vykuchaný/  | 4 nakrájené jarní cibulky  |  hrst nasekané natě koriadru  | 750 ml nasekaných rajčat /lze i konzervovaná/  | 1 lžíce nasekaného česneku  | 125 ml suchého bílého vína  |  olivový olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Plněný chňapal s koriandrem:

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do ryby uděláme z každé strany 3-4 zářezy, osolíme a opepříme. Rybu vložíme do vymazaného pekáčku. Po dvou lžících nasekané cibulky a koriandru odložíme na ozdobu. Rajčata, cibulky, koriandr a česnek smícháme, osolíme a opepříme. Polovinou směsi naplníme rybu a zbytek nasypeme nahoru. Rybu podlijeme vínem a za občasného přelévání šťávou pečeme 20-30 minut, podle velikosti ryby. Na podnosu přelijeme vypečenou šťávou a posypeme nasekanou cibulkou a koriandrem. Podáváme s pečivem nebo s bramborami.


Fotky receptu Plněný chňapal s koriandrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný chňapal s koriandrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !