Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný králík po česku

fotka Plněný králík po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plněný králík po česku:

1 ks králíka  | 150 g sádla  | 3 stroužky česneku  | 1 lžička Solamylu  |  sůl, mletý pepř, kmín  | Náplň: 300 g vepřového bůčku  | 1 cibule  | 2 vejce  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Plněný králík po česku:

Bůček nahrubo nasekáme nebo umeleme, přidáme sůl, koření, cibuli, vejce, mouku a promícháme. Vykostěného králíka naplníme směsí, zašijeme, osolíme a na sádle s česnekem a upečeme. Maso vyjmeme, šťávu na pekáči mírně zalijeme vodou nebo vývarem z hlavy, v troše vody rozmícháme Solamyl a šťávu zahustíme. Krátce povaříme, přecedíme a králíka vrátíme do omáčky. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Plněný králík po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný králík po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky