Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Plněný králík po česku

fotka Plněný králík po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plněný králík po česku:

1 ks králíka  | 150 g sádla  | 3 stroužky česneku  | 1 lžička Solamylu  |  sůl, mletý pepř, kmín  | Náplň: 300 g vepřového bůčku  | 1 cibule  | 2 vejce  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Plněný králík po česku:

Bůček nahrubo nasekáme nebo umeleme, přidáme sůl, koření, cibuli, vejce, mouku a promícháme. Vykostěného králíka naplníme směsí, zašijeme, osolíme a na sádle s česnekem a upečeme. Maso vyjmeme, šťávu na pekáči mírně zalijeme vodou nebo vývarem z hlavy, v troše vody rozmícháme Solamyl a šťávu zahustíme. Krátce povaříme, přecedíme a králíka vrátíme do omáčky. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Plněný králík po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný králík po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !