Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.12. 2024
Dnes má svátek David
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeňská vepřová roláda

fotka Plzeňská vepřová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plzeňská vepřová roláda:

800 g vepřové plece  | 2 lžíce kečupu  | 1 ks vejce  | 2 ks sterilované okurky  | půl sklenky piva  | 2 ks cibule  | 1 lžíce hladké mouky  |  olej  |  nové koření  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Plzeňská vepřová roláda:

Z vepřového plecka ořízneme 200 g a ze zbylého masa utvoříme plát, který naklepeme paličkou, osolíme a opepříme. Odříznuté maso semeleme na masovém strojku, s vodou a solí promícháme a navršíme do středu plátu. Na mleté maso vložíme překrájené vejce a na nudle krájenou okurku. Pak zabalíme a upevníme motouzem nebo režnou nití. Vložíme na pekáč s olejem a pokrájenou cibulí, přidáme nové koření a pečeme v horké troubě doměkka. Měkkou roládu vyjmeme, výpek zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme vodou, přidáme kečup a pivo. Šťávu provaříme, dosolíme a procedíme přes jemný cedník. Z masa odstraníme motouz a krájíme na plátky.


Fotky receptu Plzeňská vepřová roláda:

Plzeňská vepřová roláda
Plzeňská vepřová roláda
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Plzeňská vepřová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !