Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 29.04. 2025
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podbité bandurky

fotka Podbité bandurky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Podbité bandurky:

8 ks brambor  | 2 ks zakysané smetany  | 1 ks cibule  | 4 lžíce polohrubé mouky  | 1 ks bobkový list  |  olej  |  sladká červená paprika

Postup přípravy receptu Podbité bandurky:

Dáme vařit na kostičky pokrájené brambory se dvěmi špetkami soli. Předtím, než budou brambory uvařené, k nim přidáme menší cibuli a bobkový list. Na pánvičku dáme trochu oleje a pomalu zahříváme. Mezitím do malé misky vylijeme dvě smetany a k nim přidáme asi tak čtyři lžíce polohrubé mouky a zamícháme. Když už olej máme akorát, lehce poprášíme pánvičku sladkou červenou papriku a ihned vlijeme do hrnce s bramborami. Ze směsi vyndáme cibuli, pokud je rozvařená. A následně přidáme do hrnce s bramborami i smetanu s moukou a mícháme, až se to rozpustí. (Směs se srazí, ale to nevadí, rozmícháme to). Pokud zjistíme, že bychom směs chtěli hustší, přidáme ještě dvě lžíce polohrubé mouky smíchané s vodou ve skleničce.


Fotky receptu Podbité bandurky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podbité bandurky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !