Postup přípravy receptu Pohřební guláš:
Tento guláš má hodně výraznou chuť - je to takové "chlapské jídlo". Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na slabém ohni dočervena. Smažíme pomalu, cibule získá sladkou chuť! Na osmaženou cibuli vložíme maso nakrájené na kostky - můžete smíchat vepřové+hovězí nebo jakékoliv drůbeží. Pokud smíchíte drůbeží s hovězím či vepřovým, počítejte s tím, že se maso rozpadne (což ale nijak nevadí chuti). Maso necháme zatáhnout a zalejeme kašičkou připravenou z Jemného kečupu Hellmann´s, Plnotučné hořčice Hellmann´s a sojovky. Promícháme, okořeníme hromadou papriky (pozor! paprika se nesmí smažit, aby nezhořkla), majoránkou a feferonkami (2 ks - hodně ostrý, 1 ks málo ostrý, můžete i vynechat). Podlejeme vodou, dusíme, až maso změkne. Játra necháme zmrazit a nastrouháme na hrubém struhadle, jakmile je maso měkké přidáme ke guláši a povaříme cca 10 minut - guláš získá jednak "divokou" chuť, podobnou zvěřině, jednak se zahustí. Pokud se vám zdá málo pikantní, dodělejte si zálivku kečup+hořčice+sojovka. Dohustíme jíškou na oblíbenou hustotu (my děláme hodně řídký), příp. dosolíme Knorr Aromatem. Na talíři ozdobíme tenounkými kolečky cibule a cibuli deje ještě do mističky zvlášť, ať si každý může "nandat". Ideální příloha: čerstvý chleba.