Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobračka

fotka Dobračka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dobračka:

1 tácek čerstvé polévkové zeleniny  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce podravky  | 1 l vody  |  máslová jíška

Postup přípravy receptu Dobračka:

Všechnu zeleninu očistíme a nahrubo postrouháme. Zelené bylinky dáme stranou. Rozehřejeme máslo, zeleninu na něm osmažíme do voňava.
Zasypeme Podravkou nebo podobnou směsí, ještě necháme proběhnout znovu restovací obřad. Zalijeme vodou, uvedeme do varu.
Teď je ten správný čas abychom si z másla a hladké mouky vytvořili voňavou, zlatou, řidší jíšku a tu ještě skoro bublající pomaloučku vlejeme do našeho vývaru. Mícháme aby se nevytvořily hrudky, chvilku provaříme. Nakonec přidáme nasekanou zelenou petrželkou.
Můžeme podávat s osmaženými krutónky.


Fotky receptu Dobračka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dobračka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !