Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hnědá polévka

fotka Hnědá polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hnědá polévka:

olivový olej  | 1 velká cibule  | 2 lžíce hladké mouky  |  několik vařených brambor (zužitkujeme zbyté brambory) - kdo nemá vařené brambory  |  může do polévky nakrájet větší syrový brambor na kostečky  |  voda nebo vývar z brambor  |  sušené houby nebo čerstvé houby nebo žampiony  |  pár krajíčků chleba (opět můžeme zužitkovat starší i tvrdý chléb)  | 5 stroužků česneku  |  sůl  |  pepř  |  majoránka

Postup přípravy receptu Hnědá polévka:

Do hrnce dáme na olivový olej dusit nadrobno nakrájenou větší cibuli, přidáme dvě lžíce hladké mouky a umícháme jíšku, do které přidáme brambory a ty do jíšky rozmačkáme, pak přilejeme horkou vodu, pokud nemáme brambory vařené, můžeme dát brambory syrové, nakrájené na malé kostečky, přidáme sušené houby nebo čerstvé, dále přidáme na kousky chléb, osolíme, opepříme a vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme na plátky česnek a majoránku. Zamícháme a můžeme papat.



Fotky receptu Hnědá polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hnědá polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !