Postup přípravy receptu Mexická rybí polévka :
Do pánve vložíme omytá neoloupaná rajčata a česnek ve slupce. Opékáme bez tuku na silném ohni. Chilli papričky zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno.
Opečená rajčata s česnekem odstavíme a necháme vychladnout. Až pak je oloupeme a nakrájíme nahrubo. Šťávu, která zůstala na pánvi, dáme bokem.
Jakékoliv rybí maso vaříme ve vývaru. Jakmile změní barvu a zpevní se, vybereme opatrně maso a odložíme na talíř. Mezitím si nakrájíme najemno cibuli a v hluboké pánvi opečeme doměkka na olivovém oleji. Podlijeme vývarem a přidáme nakrájená rajčata, česnek a odloženou šťávu. Polévku přivedeme k varu a asi tak 5 minut vaříme. Přidáme chilli papričky, trochu pálivé papriky a na chvíli opětovně povaříme.
Připravíme si misky, do kterých dáme kousky rybího masa a přelijeme horkou mexickou rybí polévkou. Podáváme s kousky limetky