140 g masa (telecí, hovězí, vepřové
| 20 g tuku
| 20 g cibule
| 3 g mouky
| 50 g rajčat
| 1 g sladké papriky
| 10 g česneku
| 10 ml vína
| 1 bobkový list
| 3 g soli
| 0,2 g mletého pepře
Postup přípravy receptu Popské maso:
Umyté a na porce nakrájené maso lehce osmažíme na části horkého tuku. Postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, 25 g rajčat a sladkou papriku. Rozředíme horkou vodou a 5 ml vína. Vaříme dopoloměkka. Přisypeme česnek, zbytek nadrobno nakrájených rajčat, koření, zbylé víno a mouku rozmíchanou ve vodě. Vaříme doměkka.
Fotky receptu Popské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!