Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pórek po švýcarsku

fotka Pórek po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pórek po švýcarsku:

600 g bílých částí pórku  | 40 g rostlinného tuku  |  sůl  | 2-3 stroužky česneku  |  mletý pepř  | 30 g másla  | 50 g strouhaného sýra  | Bešamel:  | 30 g hladké mouky  | 30 g másla  | 3 dl plnotučného mléka  |  1 žloutek  |  sůl

Postup přípravy receptu Pórek po švýcarsku:

Očištěný pórek nakrájíme na 1 cm tlusté špalíčky, osmahneme na tuku, přidáme sůl, nadrobno rozsekaný česnek, pepř, maličko podlijeme a udusíme do poloměkka. Zapékací misku vymažeme máslem a na dno srovnáme pórek. Na bešamel rozehřejeme máslo, zaprášíme moukou, jen velmi lehce osmahneme, zředíme mlékem, osolíme a dobře povaříme. Do husté, trochu prochladlé omáčky vmícháme žloutek rozmíchaný ve lžíci mléka. Omáčku nalijeme na pórek, posypeme strouhaným sýrem, poklademe lupínky másla a zapékáme pod grilem nebo v dobře předehřáté troubě,
až se sýr roztaví a zezlátne. Podáváme s vařenými brambory a se salátem.



Fotky receptu Pórek po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !