Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Portugalská omáčka:
100 g lanýžů
| 1 dl madeiry
| 2 dl šťávy z pečeně
| 1 lžíce másla
| 1 lžíce hladké mouky
| sůl
Postup přípravy receptu Portugalská omáčka:
Jemně posekané lanýže uvaříme v madeirském víně, přilijeme šťávu z pečeně, zahustíme bešamelem ze světlé jíšky z másla a mouky, osolíme a asi 15 minut povaříme. Omáčku podáváme k jehněčí pečeni nebo k pečeným husím játrům.
Fotky receptu Portugalská omáčka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!