Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošárkovo maso

fotka Pošárkovo maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pošárkovo maso:

4 KOLTETY  | 2 CIBULE  | 20 KULIČEK CAPARI  | 10 DKG SLANINY  | 1 ŠLEHAČKA  |  STROUHANKA  | 2 VEJCE  |  OLEJ  |  SŮL  |  PEPŘ  |  GRIL. KOŘENÍ  |  HOŘTICE

Postup přípravy receptu Pošárkovo maso:

MASO NAKLEPEME,OKOŘENÍME,POTŘEME HOŘTICÍ,NAMOČÍME DO ROZŠLEHÁNÝCH VAJEC A OBALÍME VE STROUHANCE.ZPRUDKA OPEČEME NA PÁNVI A POLOŽÍME DO PEKÁČKU.POSYPEME NA KOLEČKA NAKRÁJENOU CIBULÍ,CAPARI NEBO KULIČKAMI ZELENÉHO PEPŘE,KOSTIČKAMI SLANINY A ZALIJEME ŠLEHAČKOU.PEČEME 30MIN 180ST.C VE VYHŘÁTÉ TROUBĚ.


PŘÍLOHA:BRAMBORY,HRANOLKY,RÝŽE

MŇAM,MŇAM,MŇAM


Fotky receptu Pošárkovo maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pošárkovo maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !