Postup přípravy receptu Poschoďová roláda:
Žloutky vymícháme s moučkovým cukrem do pěny, po lžících přidáváme vlažnou vodu a vypracujeme lehkou hustou pěnu. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a tuhý sníh z bílků. Těsto rozdělíme na dvě části. Dva plechy vyložíme namaštěným a hrubou moukou vysypaným papírem, rozetřeme těsto a upečeme. První plát vyklopíme na vlhkou utěrku, stáhneme papír a pomocí utěrky svineme. Vyklopíme druhý upečený plát na utěrku, stáhneme papír a svineme jenom okraje proti sobě. Po vychladnutí rozvineme, natřeme světlou náplní, boky znovu svineme, střed náplně ozdobíme očištěnými kousky kiwi. První roládu rozvineme, natřeme tmavou náplní, svineme a vložíme na zatočený plát do středu na světlou náplň. Celý povrch polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem. Náplň: Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustou kaši, kterou po vychladnutí postupně přidáváme do másla vymíchaného s moučkovým cukrem. Náplň rozdělíme na dvě části, jednu necháme světlou a do druhé přimícháme kakao. Poleva: Máslo rozpustíme, přidáme nalámanou čokoládu a vymícháme nahladko.