Použité suroviny receptu Pravý slovenský kremeš s pudingem:
1/2 kg lístkového těsta
| 1 l vody
| 4 Zlatého klasu nebo 4 vanilkové pudingy
| 2 vanilkové cukry
| 8 bílků
| 250 g krystalového cukru
| 1/2 l šlehačky nebo Rama Cremefine ke šlehání
Postup přípravy receptu Pravý slovenský kremeš s pudingem:
Lístkové těsto rozdělíme napůl, rozválíme a upečeme 2 pláty.
Krém: uvaříme hustou kaši z 1 l vody, 4 zlatých klasů (nebo vanilkových pudingů) a 2 vanilkových cukrů. Ještě horkou ji zašleháme do sněhu z 8 bílků a 25 dkg krystalového cukru. Ještě teplé vylejeme na 1 plát těsta a dáme vychladit.
Ušleháme šlehačku (můžeme přidat ztužovač) a natřeme na ztuhlý krém. Druhý plát těsta pokrájíme na kostky a poskládáme navrch, pocukrujeme a necháme zruhnout.
Fotky receptu Pravý slovenský kremeš s pudingem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!