Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražská brusle

fotka Pražská brusle
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pražská brusle:

Těsto:  | 500 g polohrubé mouky  | 1 bal. prášku do pečiva  | 160 g moučkového cukru  | 100 g tuku  | 3 vejce  | Krém:  | 1 litr mléka  | 100 g moučkového cukru  | 250 g másla  | 2 balíčky vanilkového pudinku  | 4 lžíce rumu  | 2 - 3 lžíce hrubé mouky  | Poleva:  | 250 g moučkového cukru  | 2 lžíce citronové šťávy  | 3 lžíce horké vody

Postup přípravy receptu Pražská brusle:

Těsto:
Ze surovin na těsto vypracujeme na vále těsto, ze kterého vyválíme dvě placky. Tyto placky v troubě postupně upečeme.

Krém:
Všechny suroviny postupně smícháme a uvaříme z nich kaši. Postupujeme stejně, jako když vaříme pudink. Pak přidáváme zbytek surovin. Uvařený krém nalijeme mezi upečené placky. Vrchní placku potom polijeme polevou.

Poleva:
Cukr smícháme s horkou vodou, přidáme citronovou šťávu a vymícháme do hladka.

Řezy je dobré nechat několik hodin rozležet.


Fotky receptu Pražská brusle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pražská brusle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !