Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krémové šťouchané brambory s bazalkou

Krémové šťouchané brambory s bazalkou
13. 05. 2008 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Krémové šťouchané brambory s bazalkou: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme z nich vodu a dáme je do mísy. Rozmačkáme je mačkadlem na brambory, přidáme máslo, kysanou smetanu a vše dobře promícháme. Ochutíme špetkou sl ... …více»

Žlutá česneková rýže

Žlutá česneková rýže
13. 05. 2008 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Žlutá česneková rýže: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a suchou rýži. Když rýže zesklovatí, přilijeme horký vývar připravený ze 350 ml vody a půlky zeleninové kostky. Na mírném plamen ... …více»

Pyré z červené řepy se smetanou

Pyré z červené řepy se smetanou
13. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Pyré z červené řepy se smetanou: Syrovou červenou řepu oloupeme, jemně nastrouháme a osmahneme ji na másle. Osolíme, přidáme citrónovou šťávu a chvíli dusíme. Zjemníme sladkou smetanou a ještě chvilku podusíme. Podáváme jako přílohu ... …více»

Zeleninová basmati rýže

Zeleninová basmati rýže
13. 05. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninová basmati rýže: V hrnci rozpálíme olivový olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme rýži a za stálého míchání ji smažíme 10 minut. Přidáme prolisovaný česnek a zalijeme zeleninovým vývarem. Promíchám ... …více»

Cuketový knedlík

Cuketový knedlík
13. 05. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Cuketový knedlík: Vajíčka rozšleháme v osoleném mléce a přidáme tolik hrubé mouky, aby vzniklo středně husté těsto. Do těsta přidáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou cuketu, na malé kostičky nakrájené housky a Solčanku ... …více»
 

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s jablky
13. 05. 2008 Přílohy ++________
Příprava receptu Červené zelí dušené s jablky: Zelí nakrájíme na tenké nudličky a dáme do hrnce. Zalijeme asi půllitrem vody, osolíme, přidáme jablečný ocet a dusíme pod pokličkou. Asi po 20 minutách přidáme na kostičky nakrájená oloupaná jablka, ... …více»

Bramborovo - celerová kaše s pažitkou

Bramborovo - celerová kaše s pažitkou
13. 05. 2008 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Bramborovo - celerová kaše s pažitkou: Pokrájené brambory a celer uvaříme zvlášť v osolené vodě hodně doměkka. Obojí pak slijeme (vývary si ponecháme na polévku), smícháme dohromady, rozmačkáme, přidáme mléko a máslo a vymícháme hladkou ka ... …více»

Turecké brambory

Turecké brambory
13. 05. 2008 Přílohy +_________
Příprava receptu Turecké brambory: Menší brambory očistíme a vložíme je do olejem vymazaného pekáčku. Osolíme, posypeme drceným kmínem a celým černým pepřem. Mírně podlijeme vývarem a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 °C, kde upečeme ... …více»

Halušky a la hop

Halušky a la hop
13. 05. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Halušky a la hop: Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Očištěné a oloupané brambory nastrouháme na jemno. Přidáme vejce, sůl, mouku a vypracujeme v těsto. Příprava halušek by měla být rychlá, aby nastrouhané bra ... …více»

Kynuté bylinkové noky

Kynuté bylinkové noky
13. 05. 2008 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Kynuté bylinkové noky : Na rozehřátém oleji pomalu orestujeme najemno nasekané bylinky (asi 1-2 minuty). Potom pánev odstavíme a necháme vychladnout. Do mísy dáme prosátou mouku, prášek do pečiva a přilijeme mléko. Směs pečl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !