Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené kedlubny s petrželkou

fotka Dušené kedlubny s petrželkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušené kedlubny s petrželkou:

600 g kedluben  | hrst petrželové natě  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Dušené kedlubny s petrželkou:

Oloupané kedlubny nakrájíme na tenké plátky a podusíme zvolna na másle. Osolíme a opepříme. Zeleninu podlijeme nepatrně vodou, aby se nám nepřipálila. Když kedlubny změknou, posypeme je jemně nasekanou petrželkou. Podáváme jako přílohu k masu.

Kedlubny můžeme posypat na másle osmaženou strouhankou a podávat jako samotný pokrm.



Fotky receptu Dušené kedlubny s petrželkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené kedlubny s petrželkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky