Postup přípravy receptu Přírodní řízek na pomerančích a medu:
Maso podélně rozřízneme, vložíme do misky, zakapeme olejem, osolíme a opepříme. Necháme dvě hodiny proležet.
Pánev rozpálíme a maso vložíme nasucho dovnitř (použijeme olej z marinády).
Citron opláchneme, pomeranč oloupeme a oba nakrájíme na tenké plátky.
K téměř hotovému masu přidáme plátky citrusů a lehce osmahneme. Pak vložíme med a sójovou omáčku. Osolíme a opepříme.
Brambory v osolené vodě uvaříme i se slupkou doměkka.
Do každé uvařené brambory vydlabeme důlek.
Tvaroh smícháme se solí a nasekanými bylinkami. Směsí naplníme vydlabané brambory. Každou pak zvlášť zabalíme do alobalu a dáme je zapéct do trouby.
Fotky receptu Přírodní řízek na pomerančích a medu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!