Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 24 |
|
|
Použité suroviny receptu Provensálské kuře:
1 kg kuře
| 1 sklenka bílé víno
| 4 lžíce rajčatový protlak
| 2 lžíce olej
| 2 stroužky česnek
| sůl, pepř, bazalka
Postup přípravy receptu Provensálské kuře:
Kuře očistíme, omyjeme a nůžkami rozdělíme na porce, které na oleji prudce opečeme. Přidáme bílé víno, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a bazalku a dusíme doměkka.
Přílohy: vařené brambory, hranolky, krokety, rýže, chléb
Fotky receptu Provensálské kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!