Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálské ragú

fotka Provensálské ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Provensálské ragú:

1/4 šálku olivového oleje  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 800 g srnčího masa  | 1 šálek suchého bílého vína  | 400 g drcených rajčat  | 2 snítky tymiánu  | 8 drobných šalotek  | 4-8 mladých mrkví  | 1/2 šálku černých oliv  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálské ragú:

Maso potřeme olejem, osolíme a necháme přes noc odležet. V kastrolu rezehřejeme olej a dozlatova restujeme cibuli s 2 stroužky česneku. Potom dohněda opékáme maso. Přidáme víno, rajčata a tymián. Přikryjeme a přivedeme k varu. Až nám maso změkne přidáme šalotku a mrkev. Povaříme asi 15 minut. Přidáme zbylí česnek, olivy, dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Provensálské ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !