Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 21.05. 2025
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský chléb

fotka Provensálský chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Provensálský chléb:

500 g hladké mouky  | 40 g droždí  | 1 lžíce cukru  | 1 - 2 lžíce provensálských bylinek  | 4 stroužky česneku  | 100 ml olivového oleje  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Provensálský chléb:

1. Do mísy nasypeme mouku a do důlku rozdrobíme droždí. Posypeme cukrem a zalijeme dvěma lžícemi teplé vody. Zaprášíme moukou a necháme vzejít kvásek. Pak přidáme olivový olej, provensálské bylinky, sůl a na drobné plátky pokrájený česnek.

2. Zpracujeme hladké těsto, které poprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a dáme do tepla vykynout.

3. Vykynuté prohněteme, rozdělíme na půl a vytvoříme dva bochníčky. Potřeme je ještě olivovým olejem.

4. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Podáváme s tvarohovou pomazánkou.


Fotky receptu Provensálský chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !