Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na mandlích

fotka Pstruh na mandlích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh na mandlích:

4 ks pstruzi (á 250g)  | 50 g hladké mouky  | 90 g másla  | 40 g mandlových lupínků  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 lžíce jemně nasekané kadeřavé petrželky  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Pstruh na mandlích:

Vykuchané, umyté a osušené pstruhy obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme 60 g másla a ryby opečeme z každé strany asi 4 min. Pečeme na středním ohni, aby se dobře propékaly. Opečené ryby odložíme na nahřátý talíř, který překryjeme alobalem.
V pánvi rozehřejeme zbytek másla, přidáme mandlové lupínky a za stálého míchání je orestujeme do zlatova. Potom přidáme citronovou šťávu, zasypeme petrželkou, osolíme a opepříme. Šťávu promícháme, aby se dobře prohřála. Pstruhy upravíme na talíře a přeléváme je mandlovou omáčkou. Pstruha na mandlích podáváme s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.


Fotky receptu Pstruh na mandlích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh na mandlích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky