Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na másle se zeleninovou rýží

fotka Pstruh na másle se zeleninovou rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Pstruh na másle se zeleninovou rýží:

90 g rýže  | 1 lžíce oleje  | 500 ml zeleninového vývaru  | 200 g květáku  | 200 g brokolice  | 2 papriky  | 4 filety pstruha  |  sůl  |  pepř  | špetka drceného kmínu  | 1 lžíce másla

Postup přípravy receptu Pstruh na másle se zeleninovou rýží:

V hrnci rozpálíme olej a nasypeme propranou rýži. Orestujeme ji, a když začne sklovatět, přelijeme ji horkým vývarem. Zvolna dusíme 15 minut. Květák a brokolici rozebereme na růžičky, papriky rozpůlíme a odstraníme semeníky. Nakrájíme na drobnější kostičky. Zeleninu nasypeme k rýži, promícháme a přikryté dusíme asi 10 minut. Filety omyjeme a osušíme. Osolíme a okmínujeme. V pánvi rozpustíme máslo a maso na něm po obou stranách asi 5 minut opékáme. Podáváme se zeleninovou rýží.


Fotky receptu Pstruh na másle se zeleninovou rýží:

Pstruh na másle se zeleninovou rýží
Pstruh na másle se zeleninovou rýží
Pstruh na másle se zeleninovou rýží
Fotky vložil: Ježíšek,tajnostii,tvackova1 
Hodnocení receptu Pstruh na másle se zeleninovou rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !