Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh na modro

fotka Pstruh na modro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pstruh na modro:

4 ks pstruzi  | 200 g másla  | 1 litr vody  | 1 lžíce 8% octa  | 8 kuliček celého pepře  | 5 kuliček nového koření  | 2 ks bobkové listy  | 1 lžička vegety  | 1 ks cibule  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Pstruh na modro:

Do vody vlijeme ocet, přidáme rozpůlenou cibuli, vše uvedené koření, vegetu a omytou petrželku. Nálev vaříme zvolna asi 40 minut a pak jej přecedíme. Do vroucího čistého vývaru vložíme omyté pstruhy a 8 minut je zvolna vaříme. Nakonec je opatrně vyjmeme, přendáme na talíře a přelijeme rozpuštěným máslem. Pstruh na modro se podává s vyřenými bramborami.


Fotky receptu Pstruh na modro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh na modro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !