Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh plněný žampiony

fotka Pstruh plněný žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pstruh plněný žampiony:

4 pstruzi (á 250 g)  | 200 g žampionů  | 1 lžíce soli  | snítka kopru  | 100 g eidamu nebo jiný tvrdý sýr  |  hladká mouka na obalení  | 4 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 2 citrony

Postup přípravy receptu Pstruh plněný žampiony:

Vykuchané pstruhy důkladně omyjeme ve studené vodě a ploutve buď odřízneme, nebo je odstřihneme kuchyňskými nůžkami. Ryby potom důkladně osolíme zvenku i zevnitř. Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm nakrájené žampiony. Naplníme jimi pstruhy a spíchneme je jehlou. Naplněné pstruhy obalíme v hladké mouce a opečeme dozlatova po obou stranách na rozehřátém oleji. Přendáme je do pekáče a v předehřáté troubě pečeme přibližně 15 minut. Ke konci pečení ryby posypeme najemno nastrouhaným tvrdým sýrem a necháme ještě asi 2 minuty v troubě zapéct. Pstruhy před podáváním ještě posypeme nasekaným koprem a ozdobíme plátkem citronu.


Fotky receptu Pstruh plněný žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh plněný žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky