Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh po francouzsku

fotka Pstruh po francouzsku
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh po francouzsku:

4 pstruhy  |  sůl, pepř  | 1 lžíce hladké mouky  | 10 dkg másla  |  petrželka  | 2 lžíce octa

Postup přípravy receptu Pstruh po francouzsku:

Pstruhy na bocích několikrát napříč nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi na másle, na mírném ohni, je po obou stranách upečeme, vyjmeme a necháme z nich okapat máslo. Vložíme je do nahřátého kastrolu, posypeme sekanou petrželkou. V pánvi rozpálíme zbylé máslo, odstavíme a vmícháme vařící ocet. Touto šťávou pak pstruhy přelijeme a podáváme.


Fotky receptu Pstruh po francouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles