Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh se smetanovou omáčkou

fotka Pstruh se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pstruh se smetanovou omáčkou:

4-6 malých pstruhů  | 2 lžíce oleje  | špetka soli  | špetka mletého bílého pepře  | na zaprášení hladká mouka  | 200 ml bílého vína  | 200 ml smetany  | na podávání citron

Postup přípravy receptu Pstruh se smetanovou omáčkou:

Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, opepříme. Opekáme je na oleji nejprve zprudka, potom zvolna dopečeme. Pstruhy vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vínem a povaříme. Nakonec vlijeme smetanu a prohřejeme. Podáváme s bramborami, smetanovou omáčkou a plátkem citronu.


Fotky receptu Pstruh se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !