Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem

fotka Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem:

4 porce pstruha vykuchaného  | 150 g žampiónů  | 1 kostka houbového bujónu  | 1 cibule velká  |  vegeta  | 1 dl oleje  | 150 g ementálu  | 1 dl šlehačky  | 1 dl bílého vína  | 2 lžíce másla  |  citron  |  sůl  |  mušk. oříšek  |  pepř

Postup přípravy receptu Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a promícháme s pepřem, jednou kostkou houbového bujónu, strouhaným muškátovým oříškem a trochou nastrouhané citrónové kůry.
Osolíme, podlijeme bílým vínem a na mírném ohni asi 10 minut podusíme.
Filé pstruha okořeníme vegetou, srovnáme po porcích do máslem vymazaného pekáčku. Přilijeme smetanu a posypeme nastrouhaným ementálem.
Vložíme do rozehřáté trouby a při 200°C pečeme asi 10 minut.
Podáváme s vařenými brambory a dílky citrónu.


Fotky receptu Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh se žampióny, šlehačkou a vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !