Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh v obalu s mandlemi

fotka Pstruh v obalu s mandlemi
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pstruh v obalu s mandlemi:

pstruh  |  máslo  |  citron  | Obal:  | 50 g polohrubé mouky  | 50 g hrubé mouky  | 2 lžičky sladké papriky  | špetka chilli  | špetka mletého kmínu  | Omáčka:  | 1 dcl sladké smetany  |  oloupané mandle nakrájené na nudličky a opražené  | Salát:  | 1 plechovka kukuřice  | 1 plechovka hrášku  |  čerstvá rukola  |  olivový olej  |  sůl  |  pepř  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Pstruh v obalu s mandlemi:

Nasolíme rybu, necháme 10 minut odležet a potom obalíme v obalu. Na másle dozlatova osmažíme. Připravíme smetanu a upražené mandle. Do výpeku z ryby přidáme mandle a smetanu, půl minuty rychle mícháme. Pstruha podáváme s plátkem citronu, se zeleninovým salátem nebo s bramborem.
Salát: smícháme hrášek a kukuřici, přidáme lístky rukoly, vše pokapeme olivovým olejem, lehce osolíme, opepříme a nakonec pokapeme sojovou omáčkou.


Fotky receptu Pstruh v obalu s mandlemi:

Pstruh v obalu s mandlemi
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Pstruh v obalu s mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !