Postup přípravy receptu Ptáčci:
Kotletky jemně z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme namažeme hořčicí. Na dvě kolečka salámu vložíme okurku, vejce, smotáme do ruličky. Obtočíme nití, aby nám dané suroviny nevyklouzli ven. Na oleji necháme zesklovatět jemnou pokrájenou cibuli, přiložíme ptáčky, a neháme zatáhnout až jsou bílé z obou stran.Podlijeme studenou vodou a pečeme za občasného obracení a podlévání štávou do zlatorůžova. Po vyjmutí uděláme z výpeku omáčku - přidáme lžíci sojovky možná i trochu hořčice, půl hrníčku vody, zahustíme moukou a vaříme, až omáčka napění. Podáváme s rýží nebo s vařenými brambory.
Fotky receptu Ptáčci:
Fotky vložil: katzvel,MichelePrg,katyakaty,Ježíšek,vilka