Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pudinkové řezy čtyř chutí

fotka Pudinkové řezy čtyř chutí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pudinkové řezy čtyř chutí:

1 sáček vanilkový pudink  | 1 sáček kakaový pudink  | 1 litr mléka  | 1 ks čokoláda margot  | 0,5 l pařížské šlehačky  | 4 ks vejce  | 1 sklenka + 6 lžic cukru krupice  | 1,5 sklenky polohrubé mouky  | 0,5 sklenky oleje  | 1 ks kypřící prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Pudinkové řezy čtyř chutí:

Uvaříme z 0,5 l mléka a 3 lžic cukru vanilkový pudink a z 0,5 l mléka a 3 lžic cukru kakaový pudink a oba necháme schladnout.
Ušleháme celá vejce s 1 sklenkou cukru do pěny, zašleháme olej a nakonec mouku s kypřícím práškem.
Vysoký plech vyložíme pečícím papírem, nebo vymažeme tukem a vysypeme moukou. Nalijeme těsto a lžicí šachovnicově rozdělíme oba pudinky. Dáme péci - cca 30 minut na 190°C. Po upečení necháme vychladnout. Ušleháme pařížskou šlehačku, potřeme jí upečený moučník a posypeme nastrouhanou čokoládou Margot.


Fotky receptu Pudinkové řezy čtyř chutí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudinkové řezy čtyř chutí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !